Jag är anglofil och biblioman, har överdrivet intresse för att samla och äga böcker, läser, fotograferar, periodvis läsare; läser olika mycket olika böcker. Min barndomsdröm om ett eget bibliotek är uppfylld, är gift med en bokläsare som älskar Fantomen. Som mormor och farmor läser jag även barnböcker. Jag mår bra av att omges av böcker, att vara beroende av böcker måste vara det nyttigaste beroendet. Litteraturbanken. My own photos.

30 november 2015

köpt jultidningar

Min jultradition har blivit att köpa Amelia Jul, det har jag gjort varje jul. I år får man som extra present I farans riktning av Viveca Sten, egentligen hade jag velat ha något juligare. Men det var roligt att läsa en artikel om Agatha Christies liv och tips om pyssel med gamla julkort. Köpte även Allers Julmagasin som innehöll massa juligt handarbete, även sådant som kräver mer tid. Tips på kul julmat.

8 kommentarer:

znogge sa...

Hoppas på att överta den av äldsta fröken :D

♥ Hanneles bokparadis sa...

Znogge, toppen att byta tidningar!

Decdia sa...

Kul med traditioner som man skapat själv!

♥ Hanneles bokparadis sa...

Decdia, någon annans traditioner är inte lika kul...

Klimakteriehäxan sa...

Mäh! Den Sten-boken fick man ju i somras också, fast då med tidningen Elle! Jag köper nämligen de där magasinen när en pocket jag inte läst men kan tänka mig att läsa följer med. Prisvärt, tycker jag. Om den är bra? Hm. Men man vill veta hur det går. En who-dunnit-story.

♥ Hanneles bokparadis sa...

Klimakteriehaxan, jag köper tidningar när de innehåller film.

Mrs Calloway sa...

är det dags nu igen? det är ju inte länge sedan sist. ska se om jag hittar Mors julbrev eller Smålänningens jul eller något sådant gammalt

♥ Hanneles bokparadis sa...

Mrs Calloway, jag vill ha det senaste och trendigaste...