Jag är anglofil och biblioman, har överdrivet intresse för att samla och äga böcker, läser, fotograferar, periodvis läsare; läser olika mycket olika böcker. Min barndomsdröm om ett eget bibliotek är uppfylld, är gift med en bokläsare som älskar Fantomen. Som mormor och farmor läser jag även barnböcker. Jag mår bra av att omges av böcker, att vara beroende av böcker måste vara det nyttigaste beroendet. Litteraturbanken. My own photos.

04 december 2015

dumt av Amelia Jul

Nu när jag redan har köpt en dyr Amelia Jul med en deckare jag inte vill ha, dyker det upp en ny tidning med extra julpysseltidning i stället.

9 kommentarer:

Mrs Calloway sa...

det var väl onödigt! undrar om det är något jättebra, jättelätt barnbarnspyssel med? i så fall får jag överväga inköp

♥ Hanneles bokparadis sa...

Mrs Calloway, funderar vem jag kan ge den andra tidningen...

znogge sa...

Men så märkligt...

♥ Hanneles bokparadis sa...

Znogge, eller hur...!

Klimakteriehäxan sa...

Inte nån särskilt bra bok, det har du helt rätt i. Har lyssnat på den i bilen. För många logiska hopp men man vill likväl veta hur det går ... Bra inläsning av Katarina Ewerlöf.

♥ Hanneles bokparadis sa...

Klimakteriehaxan, jag somnar när jag lyssnar...

Mrs Calloway sa...

Hannele, vad har jag gjort för fel när jag plötsligt inte kan söka i min egen blogg? har du varit med om något liknande?

♥ Hanneles bokparadis sa...

Mrs Calloway, hoppas det är någon tillfällig uppgradering... ser att sökning fungerar dåligt för mej med.

♥ Hanneles bokparadis sa...

Mrs Calloway, när du går till Utforma, förmodligen på högerkanten i bloggen, där finns alla inlägg. Överst till höger finns Alla Etiketter, där kan du skriva sökorden. Bästa sättet att söka i egen blogg.