Jag är anglofil och biblioman, har överdrivet intresse för att samla och äga böcker, läser, fotograferar, periodvis läsare; läser olika mycket olika böcker. Min barndomsdröm om ett eget bibliotek är uppfylld, är gift med en bokläsare som älskar Fantomen. Som mormor och farmor läser jag även barnböcker. Jag mår bra av att omges av böcker, att vara beroende av böcker måste vara det nyttigaste beroendet. Litteraturbanken. My own photos.

23 december 2015

min julklapp och mitt nyårslöfte

Smart köpa gymkort nu, typ dubbelt så dyrt efter nyår.Jag har haft en bild av mej som en grå liten tant, som springer fort, men nu har jag slarvat med träningen och är inte snabb - och har inte åkt inlines på flera år nu. Barnbarnen springer fortare än jag, så det blir ett nytt gymkort som julklapp till mej själv.
Drömmer fortfarande om att klara chins och TRX-träning är kul.

13 kommentarer:

znogge sa...

Vilken god ambition och något som jag skulle behöva ta efter :D

♥ Hanneles bokparadis sa...

Znogge, känner mej som en hundraåring...

Bosse Lidén sa...

Hoppas minnet är kort och att du glömt bort det till julafton så du blir överraskad. Det lät som en bra julklapp. Tyvärr går det inte att leva på gamla meriter i vissa sammanhang. En del saker är färskvara.
God Jul på dig.

♥ Hannele på Hisingen sa...

Bosse Lidén, det där med färskvara vet jag... God jul!

Decdia sa...

Vad duktig du är so köpt ett kort, se nu till så att det blir använt med! :)

♥ Hanneles bokparadis sa...

Decdia, snåla jag köper inget onödigt :)

Mrs Calloway sa...

jag klurar på en liknande julklapp till mig. träffade en tränare i mataffären och invigde henne i mina planer.och det får betraktas som ett steg i rätt riktning

♥ Hanneles bokparadis sa...

Mrs Calloway, träningskort är billiga nu... typ duppla pris efter nyår.

Anna/notonmusic sa...

Det är väldigt lätt att komma av sig med den dära motionen! TRX träning ser roligt och livsfarligt ut. Jag har alltid velat träna det där som jag inte vet vad det heter, man hoppar och klättrar på det som finns längs promenaden, typ kyrkogårdmuren men jag jobbar i kyrkan så jag har legat lågt med impulsen, även här skulle den alltså behövas sparkas igång :-)

♥ Hanneles bokparadis sa...

Anna, jag är så där snål som inte betalar i onödan... TRX är inte alls farligt, jag har grejer hemma också som jag kan fästa i dörren. Klättra på du! :)

KajsaLisa sa...

Låter som en bra början på året skälv skall jag bli bättre på att använda mitt God Jul.

♥ Hanneles bokparadis sa...

KajsaLisa, fullt på gymmet idag :)

FREEDOMtravel sa...

Vilken bra julklapp! Vi började träna två dagar innan julafton, efter ett långt uppehåll. Konstig tid att börja kanske, men bättre än aldrig ;)