Jag är anglofil och biblioman, har överdrivet intresse för att samla och äga böcker, läser, fotograferar, periodvis läsare; läser olika mycket olika böcker. Min barndomsdröm om ett eget bibliotek är uppfylld, är gift med en bokläsare som älskar Fantomen. Som mormor och farmor läser jag även barnböcker. Jag mår bra av att omges av böcker, att vara beroende av böcker måste vara det nyttigaste beroendet. Litteraturbanken. My own photos.

29 november 2016

min bästa julklapp fixade sonen ❤️

Nu behöver jag inga fler julklappar. Äntligen kände jag mig mogen att ta bort barnens gamla loftsäng, sonen skulle hjälpa mej. Då ramlade en gammal hylla ner. Sonen föreslog att han kan åka till ikea. Jag fick flytta på flera ton böcker. Han jobbade på, satte upp belysning och allt. Redan nästa kväll hade jag många nya hyllmeter - och äntligen kunna hitta bland alla mina böcker. Någon mer julklapp behöver jag inte, jag är så nöjd!

8 kommentarer:

znogge sa...

Guld värt! En härlig och förtida klapp :D

♥ Hanneles bokparadis sa...

Znogge, underbart att få ordning på alla mina böcker! ❤️

Mrs Calloway sa...

oj, vilken son! hälsa honom! fantastiskt! din lyckost nu måste du ju köpa nya (och gamla)böcker och fylla alla dina nya hyllor

♥ Hanneles bokparadis sa...

Mrs Calloway, att fylla hyllorna har varit det minsta bekymret :)

Mrs. B sa...

Å vilka fina hyllor, lyllo dig!

♥ Hanneles bokparadis sa...

Mrs. B, jag är så nöjd så!

MartinaOlsson sa...

Hej! Jag har just nu en tävling i min blogg i samarbete med Personlig almanacka, där du kan vinna din helt egendesignade almanacka! Perfekt för det nya året ju :) Om detta är något som intresserar dig får du gärna klicka på länken nedan och delta, det är superenkelt att vara med och tävla!
http://martinaolsson.myshowroom.se/63787/tavling-vinn-en-personlig-almanacka/

♥ Hanneles bokparadis sa...

Martina, trevligt, men jag får nog almanacka med barnbarn ❤️