Jag är anglofil och biblioman, har överdrivet intresse för att samla och äga böcker, läser, fotograferar, periodvis läsare; läser olika mycket olika böcker. Min barndomsdröm om ett eget bibliotek är uppfylld, är gift med en bokläsare som älskar Fantomen. Som mormor och farmor läser jag även barnböcker. Jag mår bra av att omges av böcker, att vara beroende av böcker måste vara det nyttigaste beroendet. Litteraturbanken. My own photos.

04 mars 2018

kanalbåt, Shakespeare, Stratford-upon-Avon

Pittoreska Stratford-upon-Avon, skådespelarparet Prunella Scales och Timothy West färdas längs Stratford-upon-Avon-kanalen som är en av Storbritanniens mest pittoreska vattenvägar. Målet är Shakespeares födelsestad där författarens 400-årsjubileum firas. Resan väcker minnen, både från starten i deras skådespelarkarriärer och början av deras relation. Pru kan tusentals Shakespeare-citat, trots att hon har svårt med närminnet, se: HÄR.

10 kommentarer:

znogge sa...

Dit skulle jag vilja åka!

♥ Hanneles bokparadis sa...

Znogge, helt underbara resor paret gör, titta på länken!

Veiken sa...

Så härligt! Vi har åkt på Shannon i hyrd båt, visserligen inte i Storbrittanien, men väl Irland!!

♥ Hanneles bokparadis sa...

Veiken, låter härligt!

Klimakteriehäxan sa...

Nu kära Hannele får du lägga England åt sidan en stund och i stället rusa till Indiska. Muggar. Koppar. Fat. Assietter. Servetter. Tallriksunderlägg. Coasters. ALLT MED PÅFÅGLAR!!!! Fina. Kunde inte låta bli, köpte två av de stora kopparna som kan funka som sopp- eller filtallrik också. Hälsningar från Your Personal Shopper.

♥ Hanneles bokparadis sa...

kära Personal Shopper, maken har redan tömt halva Indiska, men jag får väl ta en titt... Nu kan du tänka på mig när du äter din fil!

Helena Andersson sa...

Det måste jag titta på! Tack för tips!

♥ Hanneles bokparadis sa...

Helena, underbara vyer och fantastiskt skådespelarpar!

KajsaLisa sa...

Jag har settt kanalbåtarna i östra London, skulle gärna göra en tur med en sån.

♥ Hanneles bokparadis sa...

KajsaLisa, mysigt, inte helt lätt att ta sig genom slussar.