Jag är anglofil och biblioman, har överdrivet intresse för att samla och äga böcker, läser, fotograferar, periodvis läsare; läser olika mycket olika böcker. Min barndomsdröm om ett eget bibliotek är uppfylld, är gift med en bokläsare som älskar Fantomen. Som mormor och farmor läser jag även barnböcker. Jag mår bra av att omges av böcker, att vara beroende av böcker måste vara det nyttigaste beroendet. Litteraturbanken. My own photos.

Leta i den här bloggen:

24 juli 2022

Rock'n'rollpresidenten

Rock'n'rollpresidenten Tysk dokumentär från 2020
Möjligen har Jimmy Carter inte gått till historien som en av de stora presidenterna. Men demokraten Carter fick oväntade fans och vänner tack vare sin kärlek till rockmusiken. Bland de vännerna finner vi Willie Nelson, Bob Dylan och Bono. I år fyller Jimmy Carter 98 - för ett par år sedan var han fortfarande still going strong och kunde berätta med gott humör om musiken, valkampanjerna och sina rötter i den amerikanska Södern. Se: HÄR.

4 kommentarer:

femfemman sa...

Såg början av programmet, innan tvn helt plötsligt slog om till fotboll... förstår inte vad som hände.. :-). Men jag ska kolla i efterhand!

Hanneles bokparadis sa...

Anna-Lena, riktigt intressant program.

Klimakteriehäxan sa...

Såg den, gillade den.

Hanneles bokparadis sa...

Klimakteriehäxan, intressant och mångsidig man.