Jag är anglofil och biblioman, har överdrivet intresse för att samla och äga böcker, läser, fotograferar, periodvis läsare; läser olika mycket olika böcker. Min barndomsdröm om ett eget bibliotek är uppfylld, är gift med en bokläsare som älskar Fantomen. Som mormor och farmor läser jag även barnböcker. Jag mår bra av att omges av böcker, att vara beroende av böcker måste vara det nyttigaste beroendet. Litteraturbanken. My own photos.

Leta i den här bloggen:

22 juni 2024

Stonehenge

Solen står som högst på himlen på norra halvklotet.
Vid Stonehenge kan man följa midsommarsolens uppgång.

Jag längtar alltid till England


Aktivister 2024 sprejar färg på Stonehenge se: HÄR.
Inte alltid varit vakter, min lillasyster fick sitta på stenarna.

7 kommentarer:

Klimakteriehäxan sa...

Det som var bra med detta, det var att privatpersoner försökte hejda marodörerna. J-a idioter som ska spreja på Stonehenge!

femfemman sa...

Japp! Besökte Stonehedge för några år sedan. Imponerande verk... men blev förvånad över att ytan var så liten. Men fantastiskt!

Hanneles bokparadis sa...

Anna-Lena, stort men inte så stort. Nu är det svårt att förstå aktivisternas mål och medel

Klimakteriehäxan sa...

Kommenterade här i går men den är borta, ser jag ... Det jag ville ha sagt var att det var fantastiskt att se privatpersoner som ingrep och försökte hejda marodörerna! Vilka otroliga idioter som ger sig på att måla Stonehenge!

Hanneles bokparadis sa...

Klimakteriehäxan, knasigt, bra med rådiga privatpersonen, tanterna som räddade tavlor i branden med Börsen i Köpenhamn. Ibland får jag gå in och kolla och godkänna kommentarer.

Znogge sa...

England är alltid fint och ett säkert kort tycker jag. Dit återvänder man gärna.

Önskar en fin midsommardag!

Hanneles bokparadis sa...

Znogge, önskar detsamma!