Jag är anglofil och biblioman, har överdrivet intresse för att samla och äga böcker, läser, fotograferar, periodvis läsare; läser olika mycket olika böcker. Min barndomsdröm om ett eget bibliotek är uppfylld, är gift med en bokläsare som älskar Fantomen. Som mormor och farmor läser jag även barnböcker. Jag mår bra av att omges av böcker, att vara beroende av böcker måste vara det nyttigaste beroendet. Litteraturbanken. My own photos.

04 november 2013

Landet runt Bloggathon Göteborg

Eftersläntare, men vilken fin idé med Landet runt Bloggathon, jag har samlat antikvariat och fina bokloppisar i Göteborg HÄR. Vi göteborgare är väldigt bortskämda med stort utbud, hittar alltid massa kul i bokväg. Att rita karta över alla bokaffärer och antikvariat skulle bli väldigt långt inlägg, så jag förenklar med min länk (jag har även lista över några bra loppisar i huvudstaden). Vi har även fått ett litteraturhus i Göteborg, vi har flera författarscener och många föredrag, dessutom Bokmässa. Och många fina bibliotek med olika aktiviteter och föredrag. En underbar bokstad att bo i!

4 kommentarer:

Ylva sa...

Det där hade jag tänkt vara med på men glömde bort. Vi har berättarfestival här som jag skulle skriva om. Åh, bokmässan är årets bokhändelse!

♥ Hannele sa...

Ylva, kul att hitta nya smultronställen.

znogge sa...

Inget dåligt utbud alls nej :-)

Hannele på Hisingen ♥ sa...

Znogge, städer med massa bokaffärer är bäst :)