Jag är anglofil och biblioman, har överdrivet intresse för att samla och äga böcker, läser, fotograferar, periodvis läsare; läser olika mycket olika böcker. Min barndomsdröm om ett eget bibliotek är uppfylld, är gift med en bokläsare som älskar Fantomen. Som mormor och farmor läser jag även barnböcker. Jag mår bra av att omges av böcker, att vara beroende av böcker måste vara det nyttigaste beroendet. Litteraturbanken. My own photos.

01 april 2014

behöver tips för firande av vår kärleksdag?

Hur ska vi fira att vi förlovade oss för typ 32 år sedan?

8 kommentarer:

znogge sa...

Äta och dricka något gott! Någon trevlig föreställning? Eller kanske en middag med barn och barnbarn. Baka ärleksmums tillsammans ;-)

♥ Hanneles bokparadis sa...

Znogge, kärleksmums passar alltid :)

Mrs Calloway sa...

det är absolut inget fel med vardagen! den skulle uppgraderas. jag älskar att läsa om folks vardagar! över hela världen
bjud maken på en spabrunch, vetja!

♥ Hannele sa...

Mrs Calloway, samma här, gillar också läsa långsamma böcker! Livet är ju mycket vardag, något man ska ta vara på. Spa och bastu (!) är inte min grej, och idag jobbar maken intensivt, men något ska jag bjuda på.

Mrs Calloway sa...

inte bastu!!! men en bra bio, t. ex den japanska Sådan far, sådan son med någon liten supé efter? just the two of you. ute eller hemma

Hannele sa...

Mrs Calloway, ja, japanskt eller brittiskt!

Klimakteriehäxan sa...

Titta ut över stan med ett glas champagne i hand och kanske lite trevliga färska räkor inom räckhåll - med det kommer man långt! Grattis på f-dagen!

♥ Hannele sa...

Klimakteriehäxan, tack! Det blev vita rosor, champagne och annat smått och gott :)