Jag är anglofil och biblioman, har överdrivet intresse för att samla och äga böcker, läser, fotograferar, periodvis läsare; läser olika mycket olika böcker. Min barndomsdröm om ett eget bibliotek är uppfylld, är gift med en bokläsare som älskar Fantomen. Som mormor och farmor läser jag även barnböcker. Jag mår bra av att omges av böcker, att vara beroende av böcker måste vara det nyttigaste beroendet. Litteraturbanken. My own photos.

11 maj 2014

Rätt artist vann!

Underbart att Europa starkt står för olikhet och mot fördomar.

9 kommentarer:

Freja sa...

Ja, för en gångs skull vann den låt jag tyckte bäst om. Egentligen den enda låt jag tyckte om!

♥ Hanneles bokparadis sa...

Freja, jag tyckte många av låtarna var bra, speciellt Finland och Nederländerna :)

Ela sa...

Jag kunde inte förstå hur inte inte Israel gick vidare från semifinalen men annars så älskade jag det här resultatet. Exakt hur nödvändigt det var att Conchita Wurst vann kunde man se i och med reaktionerna från öst. Fin låt, fin person, fantastiskt framträdande.

Anonym sa...

Jag gav en fyra till Finland och Österrike. Mina enda femmor delade jag ut till Sanna och min absoluta favoritlåt, Nederländerna. Jag lyssnade just på den på en annan blogg. Älskar låten.

Hannele sa...

Ela, låten är också bra :)

Bosse, min smak är väldigt lik, Nederländerna är väldigt bra låt.

Metronyx sa...

Jag röstade faktiskt på Finland, men är glad och rörd över att se att vi inom Europa strävar åt samma håll. Fint tacktal, och det var lätt att bli rörd själv när man ser den äkta glädjen och tacksamheten CW visade över alla röster hon fick. Och fem poäng från Ryssland...det betyder mycket just nu. Fast jag ogillade att man buar åt artister för att de kommer från en diktatur. Jag gilllade inte att OS var i Socci men skulle aldrig ha buat åt de som tävlar. Det är dålig stil i mitt tycke.

♥ Hanneles bokparadis sa...

Metronyx, precis, buande är jättedåligt, jag gillade Finland och Nederländerna.

helga sa...

Kikar in i ditt bibliotek idag och visst vann rätt låt. Både för att artisten var bäst, snyggast och för att Europa förstått att inte döma andra!

♥ Hanneles bokparadis sa...

Helga, det finns hopp om en bättre värld!