Jag är anglofil och biblioman, har överdrivet intresse för att samla och äga böcker, läser, fotograferar, periodvis läsare; läser olika mycket olika böcker. Min barndomsdröm om ett eget bibliotek är uppfylld, är gift med en bokläsare som älskar Fantomen. Som mormor och farmor läser jag även barnböcker. Jag mår bra av att omges av böcker, att vara beroende av böcker måste vara det nyttigaste beroendet. Litteraturbanken. My own photos.

16 augusti 2019

vanesaker - fem på fredag

1 Vilket snacks har du svårt att äta i lagom mängd? jag är måttfull; en bit choklad räcker, några chips, väljer ofta frukt och nötter hemma.
2 Vilken verbal (o)vana vill du bli av med? är snabb med repliker, lyssnar inte färdigt, på bio kan jag skratta ensam... inte samtidigt som andra :)
3 Vad finns, efter lite ansträngning, inte längre i ditt liv? smitning från träning, försöker fortsätta röra på mig, inte skylla på vädret.
4 Vilket ställe går du till för att du alltid har gjort det? kollar på mitt favoritantikvariat, hittar alltid något.
5 Vad är något du hoppas fortsätter för alltid? efter 38 år med maken vill jag gärna fortsätta ❤️
Fem på fredag hos: ElisaMatilda.

4 kommentarer:

Paula sa...

Önskar att jag också hade ett favoritantikvariat, men jag har ju iaf byns egen loppis med massvis av böcker. Duktigt av dig att du inser vikten av att röra på dig, som hundägare är det inget man kan välja bort, vågar knappt tänka hur det blir sen...

Hanneles bokparadis sa...

Paula, vi är fortfarande ganska bortskämda i Göteborg.

BP sa...

Är ingen "snackis" jag heller som du såg. Å precis som du är jag aningen "rapp i käften", på gott och ont.

Hanneles bokparadis sa...

BP, det beror ju på sällskapet.