Jag är anglofil och biblioman, har överdrivet intresse för att samla och äga böcker, läser, fotograferar, periodvis läsare; läser olika mycket olika böcker. Min barndomsdröm om ett eget bibliotek är uppfylld, är gift med en bokläsare som älskar Fantomen. Som mormor och farmor läser jag även barnböcker. Jag mår bra av att omges av böcker, att vara beroende av böcker måste vara det nyttigaste beroendet. Litteraturbanken. My own photos.

30 november 2021

Lugn & Fin på skattjakt - fin julklapp

Lugn & Fin på skattjakt av Nina Statheus, Kajsa Hallström berättar om Lugn och Fin som äntligen ska gå till bästaste badhuset. Här finns vattenfall, bubbliga pooler och snurriga rutschkanan. Snart ska de dyka och leka i timmar. Svirvlande, hoppigt och plaskigt. Skyltar med pirater och glittriga grodor leder dem snabbt in till poolerna. Där väntar en busigt skimrande skattjakt och kanske en sjöjungfru eller två under ytan? Blötaste äventyret kan börja! Underbara illustrationer, barnbarnen gillade verkligen.

4 kommentarer:

femfemman sa...

Tack för tips om barnbarnsbok. Uppskattas!

Hanneles bokparadis sa...

Anna-Lena, riktigt trevlig bok på flera sätt ❤️

Znogge sa...

Det låter som en mycket trevlig bok. Kanske något för lilla S eller hon är för liten? Gör en notering om den i alla fall.

Hanneles bokparadis sa...

Znogge, tror att hon skulle känna igen, boken kan ju läsas senare också.