Jag är anglofil och biblioman, har överdrivet intresse för att samla och äga böcker, läser, fotograferar, periodvis läsare; läser olika mycket olika böcker. Min barndomsdröm om ett eget bibliotek är uppfylld, är gift med en bokläsare som älskar Fantomen. Som mormor och farmor läser jag även barnböcker. Jag mår bra av att omges av böcker, att vara beroende av böcker måste vara det nyttigaste beroendet. Litteraturbanken. My own photos.

Leta i den här bloggen:

22 juli 2022

Vi Läser och Vi

Vi Läser och Vi prenumererar jag fortfarande. Tidskrifter som skriver om böcker, litteratur, författare, boktipsar om gammalt och nytt. Finns även att läsa på biblioteket (KLICKA på länkarna för tips). Gert Wingårdh färgsorterar sin bokhylla, läs: HÄR. Rysslandskännaren Martin Kragh högläser för sin fru på kvällarna: HÄR.

9 kommentarer:

Mösstanten sa...

Vi hade Vi hemma när jag växte upp men nu är det länge sedan jag tittade i en. Vi läser har jag faktiskt aldrig hållit i, men den verkar ju givande. Karavan och så Svenska Dagbladet på nätet, vad olika bloggare skriver, Yukiko Dukes Youtubekanal ibland, vad som dyker upp på Instagram, det är vad som informerar mig om böcker.

Hanneles bokparadis sa...

Mösstanten, Vi har jag läst flera decennier, klicka på länkarna så får du många bra tips.

femfemman sa...

"Ärvde" Vi, då jag var barn . Då var det då att man bytte eller gav bort veckotidningar, då man läst dem. Bra tänk ju!
Köpte rn prenumeration på Vu gör några år sedan. Fick f.ö två fina muggar som extra lockande premie .. Förnyade dock inte prenumeration, tyckte inte om tidningen tillräckligt mycket. Ganska saftigt pris, vill jag minnas.
Här har vi bara Allers. Läser den inte alltid, för den är till gör att maken ska ha många och utmanade korsord och sudukos ..Som tidning är den snart genombläddrad! Ha en god fredag! //Anna-Lena

Jokke sa...

Fina tidningar :)

Hanneles bokparadis sa...

Anna_Lena, toppen att byta dyra bra tidningar med varandra! Tidningen Vi har nästan inga annonser, och innehåller intressanta läsvärda artiklar.

Jokke, och man kan läsa dessa gratis på biblioteket 🙂

znogge sa...

Vi fanns i mitt föräldrahem men nu är det en evighet sedan jag läste den.

Hanneles bokparadis sa...

Znogge, Vi är fortfarande läsvärd med bra intressanta artiklar.

Christina Karlsson sa...

Länge sedan jag tittade i en, men nu får jag ju lust :)

Hanneles bokparadis sa...

Christina, alltid bra läsvärda artiklar 🙂