Jag är anglofil och biblioman, har överdrivet intresse för att samla och äga böcker, läser, fotograferar, periodvis läsare; läser olika mycket olika böcker. Min barndomsdröm om ett eget bibliotek är uppfylld, är gift med en bokläsare som älskar Fantomen. Som mormor och farmor läser jag även barnböcker. Jag mår bra av att omges av böcker, att vara beroende av böcker måste vara det nyttigaste beroendet. Litteraturbanken. My own photos.

Leta i den här bloggen:

19 februari 2023

Min fru går igen av Noël Coward 🇬🇧 svtPlay

Min fru går igen (Blithe Spirit) Brittisk långfilm från 2020
En romantisk dramakomedi om författaren Charles som drabbas av skrivkramp när han ska försöka anpassa sin senaste roman till film. I jakten på inspiration anlitar han spiritisten madame Arcadi men planen går helt fel när hon oavsiktligt råkar frammana Charles döda ex-frus ande. Filmen bygger på en pjäs av Noël Coward. Regi: Edward Hall. I rollerna: Dav Stevens, Isla Fisher, Leslie Mann, Judi Dench, Emilia Fox, Julian Rhind-Tutt m.fl. Se: HÄR.

6 kommentarer:

Äventyret framtiden sa...

Den är säkert rolig att se. Jag ska lägga titeln på minnet, vill ju gärna skratta när jag ser på film.

Hanneles bokparadis sa...

Karin, jag skrattade i alla fall 😀

Anna i Portugal sa...

Tänker på DjungelGeorge när jag ser Leslie Mann och Bond när jag ser Judy Dench :) Bra skådespelare, ska kolla in filmen!

Hanneles bokparadis sa...

Anna i Portugal, Judy Dench är duktig, många bra roller, bra skådespelare i filmen!

KajsaLisa sa...

Kollade lite på Play igår, tyvärr kikade jag även på slutet.

Hanneles bokparadis sa...

KajsaLisa, finns väl inga lagar mot sånt 😅