Jag är anglofil och biblioman, har överdrivet intresse för att samla och äga böcker, läser, fotograferar, periodvis läsare; läser olika mycket olika böcker. Min barndomsdröm om ett eget bibliotek är uppfylld, är gift med en bokläsare som älskar Fantomen. Som mormor och farmor läser jag även barnböcker. Jag mår bra av att omges av böcker, att vara beroende av böcker måste vara det nyttigaste beroendet. Litteraturbanken. My own photos.

04 januari 2011

Feng shui

Klok som en bok gillar inte alla feng shui-böcker. Min kompis lånade min bok av Agneta Nyholm-Winqvist, jag köpte en egen till henne som julklapp.
Agneta Nyholm-Winqvist har också skrivit Feng shui för svenska trädgårdar, jag har även hört henne föreläsa, hon är riktigt bra och inspirerande.

2 kommentarer:

Boktokig sa...

Jag älskar Feng Shui böcker!

Jag har aldrig medvetet valt kvinnliga författare över manliga. Det har bara blivit så att jag läst fler kvinnliga. Kanske ett omedvetet val? ;)

♥ Hannele sa...

Boktokig, själv gillar jag mest kvinnliga författare. Visst kan man få bra idéer, även i trädgården. Agneta Nyholm-Winqvist är bra, för hon konstlar inte till det, utan gör det i vanliga svenska hem så det funkar.